Astrologie – Jakými změnami procházejí nyní Býci, Lvi, Štíři a Vodnáři

Tato čtyři znamení procházejí nyní zásadními životními proměnami v různých oblastech života. Chcete-li pochopit co se vám nyní děje i jak to řešit, více se dočtete v článku.
Astrologie – Jakými změnami procházejí nyní Býci, Lvi, Štíři a Vodnáři

Když se pomalé planety jako je Uran, Neptun a Pluto pohybují zvířetníkem, působí v určité době delší dobu na některá sluneční znamení, a tato znamení nutí k duchovním posunům, protože všechny tři tyto planety jsou planetami duchovní transformace. Během života zažíváme jejich vliv postupně všichni.

Navíc nemusíte být narozeni jen v těchto čtyřech znameních. Stačí abyste měli v těchto znameních v době narození nějaké jiné planety než Slunce, a již se vás bude toto téma také týkat. Nevěnujete-li se astrologii, čtěte článek také velmi pozorně až do konce, protože vám informace v něm velmi pomohou.

Na Býky, Lvy, Štíry a Vodnáře působí nyní planeta Uran.

A bude na ně působit do dubna 2026. Lidé narození v začátku těchto znamení mají již vliv této planety za sebou. Ti, kteří jsou narozeni později, vliv Uranu pociťují nyní, a ti, kteří jsou narozeni na konci těchto znamení, jeho vliv teprve pocítí.

Protože Uran je planetou duchovní transformace, požaduje po člověku, aby udělal v těch oblastech, na které u něho nyní působí, ve svém životě nějaké zásadní změny. Pokud neznáte astrologii, zkuste v klidu přemýšlet nad tím, jaké oblasti vašeho života potřebují zásadně změnit. Je třeba změnit nějaké vlastní nesprávné postoje vůči někomu nebo něčemu? Nebo něco v partnerském vztahu? Nebo vůči dětem? Nebo v práci? Nebo v přístupu ke zdraví? Nebo v přístupu k penězům? Atd. V mé poradně vidím hned, pokud mám horoskop dané osoby, co je třeba změnit, i v jaké oblasti. Vy nad tím budete muset přemýšlet, pokud chcete nalézt odpověď.

Pamatujte, že Uran změny vždy vyžaduje.

U této planety si ale dejte pozor na tyto dva nesprávné postoje.

1. Nechce po vás nikdy zbrklé ani unáhlené postoje.
2. Nechce po vás ani to, abyste se zásadním změnám vyhýbali, protože je nutné něco změnit.

Proto musíte velmi dobře vyhodnotit co přesně je třeba změnit, abyste vše uchopili správně.

Dále na tato čtyři znamení začíná působit postupně i planeta Pluto.

Pluto je druhá z transformačních duchovních planet, která po vás bude chtít též zásadní změny ve vašem životě. Proto neusínejte na vavřínech a nemyslete si, že máte již vše za sebou, protože to nemusí být pravda.

Pluto působí na tato znamení v roce 2023 jen slabě, a to ještě jen na ty, kteří jsou narozeni na začátku těchto znamení. Od jara 2024 ale začne působit na lidi narozené v začátku těchto znamení silněji. Letos působí Pluto ještě na Berany, Raky, Váhy a Kozorohy, ale jen na ty, kteří mají nějaké planety v době narození na konci těchto znamení.

Rozdíl mezi energií Urana a Pluta je v tom, že Uran působí často náhle a nečekaně. U Pluta se změny projevují táhle, ale mnohem intenzivněji, útočněji, agresivněji i depresivněji, pokud si člověk neumí s jeho energií poradit.

V jakých oblastech bude k zásadním změnám docházet?

Někdo bude řešit zásadní proměny v oblasti partnerských vztahů nebo s lidmi rodině, někdo s dětmi, někdo v oblasti bydlení, někdo v oblasti povolání, někdo v oblasti peněz, někdo v oblasti zdraví včetně hlubokých proměn v oblasti myšlení nebo psychiky. Někdo se začne duchovně vzdělávat, někdo zažije různá úmrtí atd. Již jsem psala, že aby se mohlo určit, kde to bude přímo u vás, na to se musí zpracovat osobní horoskop člověka.

A proč se toto vše děje?

Děje se to proto, abychom se duchovně vyvíjeli. Z praxe možná víte, že se sami od sebe jen málokdy měníme lepším směrem. Velké množství lidí se sebou dělá něco až když je zastaví nějaké zásadní životní překážky nebo problémy. Přitom nic z toho by nemuselo přicházet, kdyby se měnili průběžně lepším směrem sami a dobrovolně. Jakmile kdokoli ustrne pouze ve hmotě, duchovní planety jako Uran, Neptun nebo Pluto ho z této strnulosti vždy nějakými zásahy vytrhnou, aby si uvědomil, že život není jen o penězích nebo honbě za kariérou, že život není jen o požitcích a užívání si, ani o sexu atd.

Důležité upozornění:
Někteří lidé si možná položí otázku, jak jsem si těmito tvrzeními jistá. Jsem si jimi jistá proto, protože se astrologii věnuji přes třicet let, kdy navíc dennodenně sleduji u sebe i u druhých lidí, co vlivy různých planet přinášejí. Proto mám své závěry podložené každodenní dlouholetou praxí. Nevěříte-li mi, sledujte sami ve svém okolí, co se těmto znamením děje i bude postupně dít.

Pokud byste si s tím, co se nyní děje nebo bude dít vám nevěděli rady, ráda vám kdykoli pomohu v mé poradně.

Poradenské činnosti v oblasti astrologie, psychologie i v jiných směrech se věnuji již 26 let. Je vždy lepší být poučený i připravený než nevědomý nebo zaskočený tím, co přichází. Proto vám nabízím své zkušenosti i pomoc, abyste se nemuseli potýkat sami se situacemi, které budete muset řešit.

Osobnosti, které tímto obdobím procházejí (procházely):

Ing. Petr Kellner (podnikatel a úspěšný finančník).
Narozen 20. 5. 1964 (znamení Býk.)
Zemřel pár dnů poté, co jsem tento příspěvek zveřejnila.
Zemřel 27. 3. 2021 tragicky u ledovce na Aljašce kvůli havárii vrtulníku. Bylo mu 56 let.

Jaroslav Kubera (politik)
Narozen 16. 2. 1947 (znamení Vodnář).
Zemřel náhle 20. 1. 2020.

Miroslav Donutil (český herec, moderátor, bavič…).
Narozen 7. 2. 1951 (znamení Vodnář).
V říjnu 2022 jeho synovi a jeho ženě zemřelo miminko den před porodem. Přestalo mu být srdíčko. Byla to tragédie pro celou rodinu.

Jiřina Bohdalová (česká herečka a dabérka).
Narozena: 3. 5. 1931 (znamení Býk).
V 11/2022 ležela v nemocnici s těžkou chřipkou a nemocnou páteří, a ani v roce 2023 na tom nebyla zdravotně dobře.

Britská královna Alžběta II.
Narozena. 21. 4. 1926 (znamení Býk).
Zemřela 8. 9. 2022 ve věku 96 let.

Josef Laufer (herec, zpěvák…).
Narozen 11. 8. 1939 ve Francii (znamení Lev).
Od roku 2020 leží v kómatu v nemocnici v Motole po operaci srdce, kdy se neprobudil z narkózy.

Mohla bych zde uvádět i horoskopy mých příbuzných, klientů i přátel. Pokud ale tyto lidi ani jejich život neznáte, nemuseli byste mi věřit, že píši pravdu.

I moje maminka narozená ve znamení Býka (v roce 2023 je jí 81 let) prochází nyní zdravotně velmi těžkým obdobím.
V létě 2022 upadla u sestry na zahradě, protože ztratila kvůli horku ze sluníčka vědomí, a zlomila si obratle na páteři. Měla velké bolesti, až přestala úplně chodit. V listopadu 2022 měla jít na operaci kolene kvůli artróze a též velkým bolestem. Ta se ale musela zrušit a v prosinci 2022 šla na operaci páteře. Málem na ni ale také nešla, protože mezitím byla dvakrát hospitalizována kvůli jiným potížím.

Z postavení hvězd jde vyčíst dlouho dopředu, kdy jaká období budou ve vašem životě přicházet i v jakých oblastech. Oblasti lze určit ale jen když zná dotyčný svou hodinu narození, která je co nejpřesnější.

Přeji Vám, ať projdete těmito obdobími s co nejmenšími šrámy na těle i duši.
Miroslava Holoubková

www.knihy-holoubkova.cz

Chcete se objednat?

Zobrazit mé knihy